Hos Fonden I Reden kan vi tilbyde skræddersyede løsninger, når der er brug for en akut særforanstaltning til en ung i vores boliger Skovbyvej og Annekset

Vi kan tilbyde individuelle og særligt tilrettelagte støtte foranstaltninger: aflastning, døgnanbringelser, 1-1-projekt samt midlertidige botilbud.

Vores tilbud spænder fra korte forløb, der sikrer en tryg overgang til en almindelig afdeling, til længerevarende anbringelser, som kan give den unge den ro og tryghed, de har brug for. Vi har erfaret, at der nogle gange er behov for at afskærme nogle unge fra det almindelige miljø, hvilket vi kan imødekomme ved at tilbyde 1:1-foranstaltninger i vores godkendte bolig.

Det kan være unge, der har brug for en afklimatiseringsperiode, eller unge med udadreagerende adfærd, der har behov for en periode i et mere afskærmet miljø, indtil den rette løsning kan findes i samarbejde med kommune og pårørende. Vores overordnede mål med en særforanstaltning er at skabe ro og tryghed for den unge såvel som for de andre beboere i pressede situationer.

Selvom miljøet er mere afskærmet, adskiller vores tilgang og metoder sig ikke fra vores øvrige afdelinger. 
Vi lægger vægt på at benytte os af de samme metoder og tilgange for at skabe et trygt og udviklende miljø for den unge.

Vores pladser på Skovbyvej og Annekset er godkendt af Tilsyn Syd, og vi står klar til at bistå med skræddersyede løsninger for den enkelte ung.

CITAT

I dagligdagen kan det være svært. Sådan er det! Der venter en hård kamp… men det hjælper! Jeg vil klart sige; GØR DET! Lige når man føler man ikke vil, det er DER man skal gøre det – du vil få en SEJR. Lære at håndtere livet… bare det at komme her, er et STORT skridt – kæmpe stort skridt!

Ung 16 år

Vores Behand
ling

Vi tager afsæt i den unges samlede situation og tilrettelægger en pædagogisk ugeplan samt en individuel behandlingsplan i samarbejde med barnet eller den unge, hvor vi tager afsæt i den strukturpædagogiske, miljøterapeutiske og narrative tilgang. Hverdagen er struktureret, miljøet er forudsigeligt og trygt

Vi arbejder i et udviklende og terapeutisk miljø, med relationerne som omdrejningspunktet. Dels personalets relationer til barnet/den unge, deres indbyrdes relationer, og deres relationer til familien.

Alle voksne er i hverdagen vedholdende i samværsformen med barnet/den unge, samtidig med der kan være plads til det mere fornøjelige, løse og pjattede – alt afhængig af dag og situation.

Kun i tillidsfulde relationer vil vores visioner for den enkelte kunne føres ud i livet.

Vores bolig/ hjem

Vi har et særligt fokus på vores bo- og levemiljø. Vores boliger ligger placeret i rolige omgivelser med en naturskøn have tæt på indkøbsmuligheder og by. Vores er hyggeligt, hjemligt og indbydende i forhold til den enkeltes udviklingsniveau.

På Skovbyvej og i Annekset hjælper pædagogerne med at holde afdelingen ren, pæn og i god stand. Ting der er blevet ødelagt bliver fjernet og erstattes med nye. Vi viser vej, vi støvsuger og lader den stå fremme, så den indbyder.

Vi bager, laver mad og stimulerer sanserne med hverdagslivet. Det betyder også at vi træner i hjemmemiljøet. For nogle kan det være en øvelse i at sige fra, andre skal øve sig i at deltage i fællesskabet og de fleste skal øve sig i at mestre daglige opgaver.

ALLE VORES BOLIGER ER GODKENDTE AF TILSYN SYD

SKOVBYVEJ

6 pladser

Skovbyvej ligger i Hoptrup tæt på grønne og fredelige omgivelser.

Skovbyvej har 6 ungeværelser.

I stueetagen er der, køkken/alrum, stue, personalerum, terrasse, forgang/bryggers med toilet og bad.

ANNEKSET

1 plads

Annekset ligger på landet i grønne og fredelige omgivelser.

Annekset har 1 ungeværelse, 1 personalerum, stue/spisestue, køkken og en fælles gang med Barakken som ligger på stueetagen.

KONTAKT

Kontakt os gerne for yderlige informationer eller til en uforpligtiende samtale om muligheder.
Så vil vi sammen forsøge at finde den bedste løsning.

PROJEKTLEDER

Brian hansen

M: 92924891
behh@tagkaergaard.dk

ADMINSTRATION

Lindegade 58a
6070 Christiansfeld

Tlf.: 30 38 92 71

I REDEN

Sønder Ottinggade 24
6100 Haderslev

Tlf.: 30 38 92 74

SKOVBYVEJ

Skovbyvej 26a
6100 Haderslev

Tlf.: 92 92 26 07

ANNEKSET

Krusåvej 48,
6240 Løgumkloster

Tlf.: 92 92 48 90

WHISTLEBLOWER

Tryk her for at indsende oplysninger om bekymrende forhold vedrørende Fonden i Reden.

 

CVR-NUMMER: 40242139